Joe o are mica sau MARE?!?

 

Am reusit sa gasesc timp sa va vorbesc despre o reclama pe care o detest din inima deoarece, cred eu, este facuta sa imbecilizeze.
La sala unde cultiv muschii mei cei de invidiat sunt plasme pe care ruleaza postul mtv. Printre super videoourile pline de pizda sunt si reclame. In principiu toate reclamele sunt imbecile, iar ale haioase sunt doar atat, ca nu voi bea vreo data unirea doar din cauza ca dorel sapa singur santuri, se electrocuteaza si apoi niste puturosi alcoolici si transpirati fac misto de accidentul lui. E doar haios ca poanta. Dar sa ne intoarcem la reclama pentru napolitanele joe, asta cu probleme.
Care e treaba?!? Toata actiunea se concentreaza pe ideea ca o femeie ar aprecia ceva iar pentru ca acel ceva sa poata fi pe placul unui barbat, ceva-ul trebuie sa fie inmultit cu 100. De exemplu: “un aviator pica – poveste pt femei”, “o suta de aviatori pica – poveste pt barbati” sau “un barbat iubeste o femeie – poveste pentru femei”, “un barbat iubeste o suta de femei – poveste pentru barbati” etc. (Mai sunt cateva comparatii idioate, dar ati prins ideea). Concluzia reclamei este ca barbatilor le plac lucrurile in cantitati mari si exact din acest motiv s-a inventat un baton joe MARE.
Am o problema cu joe.
Mai multe, de fapt.
Am impresia ca tipii care au venit cu ideea aveau toti putici mici asa ca au zis ca ceea ce vad ei dimineata la dus e ff nasol si asa au tras concluzia ca barbatii le vor mari, de o suta de ori mai mari. Niste frustrati.. Daca erau femei in echipa aia si au zis ca ideea e ok, inseamna ca erau niste zdrente din moment ce au auzit de MARE si au luat-o razna ca asa campanie ar functiona.
Ce vreau sa spun este ca ma enerveaza modul in care au tras concluzia si modul in care au formulat demonstratia. Adica cel care vede reclama trebuie sa inteleaga neaparat ca o poveste de succes este aia in care un barbat fute 100 de femei?! Nu cred. Asta e o poveste din care afli ca exista javre de curvari care nu isi respecta familia, sau daca nu au ajuns acolo, nu isi respecta nici eventuala concubina. E trist sa vezi ca tv-ul spune pe un ton distrat asa cretinisme.
E ca reclama la vodka stalinskaia in care naratorul spune “pentru cei puternici!”. Nu este vorba de cei cu muschi si cu gratar pe abdomen, ci despre cei cu ulcer care abia se mai tarasc pe strada.

Huoa joe!


Leave a comment